Afrika à la carte

Een reis naar Afrika is een terugkeer naar de oervorm, naar onaangetaste eco-systemen waar de vele diersoorten en de mens in harmonie leven. De natuur zal u bekoren, maar ook de ontwapenende vriendelijkheid van de bevolking. Hun vrolijkheid en eindeloos optimisme, ondanks de vaak barre omstandigheden waaronder zij leven, werken aanstekelijk.

Afrika is even lang als breed: 7 830 km en de evenaar loopt er middendoor. De seizoenen zijn dus omgekeerd. Afrika is het continent van de zon, van duizenden kilometers strand, van vier grote stromen, enorme meren, diepe oerwouden, de grootste woestijn ter wereld, bergen zoals de beroemde Kilimanjaro en uitgestrekte beschermde gebieden waar miljoenen wilde dieren leven.

Afrika is het land van de safari's, waar u meestal vanuit een grote(re) stad over land naar een nationaal park of wildreservaat, verschillende game drives zult maken.

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zimbabwe, Tanzanië, Kenia, Oeganda, Madagascar en nog veel meer kan je ontdekken in het ruim aanbod van onze TO-partners.