Huwelijksreizen

Een huwelijksreis is een belangrijk deel van het hele trouwgebeuren en ieder bruidspaar verwacht natuurlijk dat dit de mooiste reis van hun leven is. MG TRAVEL kan U zowel een à la carte reis uitwerken als U adviseren omtrent het productaanbod van de gespecialiseerde Touroperators, zoals VIP Selection, Pegase, Silverjet, Travelworld en Rainbow.

Wij maken graag tijd vrij om uw huwelijksreis te bespreken buiten de kantooruren (na afspraak) en misschien is het voor u interessant om uw huwelijksreis als huwelijkslijst te gebruiken. Graag adviseren wij U de hotels welke extra voordelen bieden voor uw honeymoon, zoals vb. korting voor de bruid op het verblijf, een upgrade van de kamer, een candlelight-dine. Opgelet : de afreisdatum van uw huwelijksreis dient bij de meeste touroperators uiterlijk één maand na de huwelijksdag plaats te vinden en een kopij zal worden gevraagd van uw huwelijksaankondiging en/of attest van het gemeentebestuur.

 

                                       

 

 

 

Trouwen in het buitenland

Last but not least kunnen wij uw huwelijk in het buitenland helpen regelen.

Uiteraard hebben wij de bekende arrangementen in de wedding chapels van Las Vegas, maar wij kunnen ook informatie bezorgen en uw volledige trouwceremonie laten regelen in Jamaica, Sint Maarten, Indonesië, Mauritius, enz.