Cruises, elke haven een andere wereld

De aangenaamste manier om de wereld te ontdekken, varen bij nacht en overdag een variatie van excursiemogelijkheden. Verwen uzelf, geniet, ontspan... en droom. Dat kan alleen maar op cruise! 

MG TRAVEL zal u graag adviseren welke cruise het beste aan uw wensen zal voldoen. Wij maakten zelf een aantal cruises, bezochten verschillende schepen van diverse maatschappijen, en zullen graag onze ervaring met U delen.

 

Voor familiecruises kan je best terecht bij MSC Cruises  en Costa Cruises  met zeer interessante kinderkortingen en betaalbare all inclusive formules.  
 
Ook Royal Carribean is geschikt voor families maar richt zich hoofdzakelijk op de Amerikaanse markt

Ben je op zoek naar meer gastronomie, kleinere schepen, ruimere aanlegtijden op de bestemmingen, flexibele dining tijden, dan kies je beter voor andere vloten zoals Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Cunard Line, Celebritiy Cruises, Silversea en Sea Dream Yacht Club, Seabourn Cruises...  
MG TRAVEL kan  U hierbij helpen een doelgerichte keuze te maken naar bestemmingen, routes en beleveringen
 
Naast zeecruises kan je ook bij ons terecht voor tal van Riviercruises :  Varen op de mooiste rivieren van Europa gedurende de 4-jaargetijden met een ruime keuze aan bestemmingen zoals Portugal en de Douro,  Italie Po van Cremona tot Venetië, de Moezel, de Rijn, de Elbe, de Seine, de Donau en waarom ook niet de befaamde Nijl cruises.